Nem könnyű a férfimodellek élete

"A modellek élete könnyű, hiszen mosolyognak a kamerába, sokat keresnek és közben bárkit megkaphatnak, akit csak akarnak." Hangzik a sztereotípia. Ez viszont koránt sincs így, hiszen nekik sem sokkal könyebb az élet, mint bárki másnak.
Nem könnyű a férfimodellek élete
 

Sok modell már gyerekkorában a kamerák kereszttűzébe kerül, mert olyan szerencsések, hogy kiskorukban felfedezi őket valamelyik ügynökség. Bár mi kívülről csak a csillogást látjuk, és azt, hogy ki vannak szolgálva, hiszen egész nap fotózásokra járnak, azonban ez nem mindig olyan egyszerű. Férfiként pedig pláne!

Nagyon is fárasztó tud lenni egy egész napos fotózás, hiszen az emberi test számára kényelmetlen pozíciókban, sminkben és beállított hajban kell feszíteni a kamera előtt, és úgy tenni, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb mozdulata.

A fotómodellek többsége azonban mégis alázattal és türelemmel viseli ezt, hiszen ez a munkájuk. Nőként talán valamivel könnyebb ez, hiszen egy kicsivel több türelem szorult a gyengébbik nembe, mint az erősebbikbe. Azonban számos férfimodellt is ismerhetünk, hiszen a plakátról, ruhaboltokból, ásványvizekről gyakran egy-egy csillogó fogsorú szexi férfi mosolyog vissza.

Gyakran azonban nehéz a modellek magánélete, hiszen Photoshop és kamerák nélkül ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, és ugyanúgy küszködhetnek problémákkal az életben.

Nem ritka, hogy egy férfimodellt felismerve a nők csak a dekoratív kinézet és a szép arc miatt kezdenek kapcsolatba, ami nem egy hosszútávú közös út alapja. Ez pedig, mint minden embert, a modelleket is meg tudja viselni.

A másik véglet pedig, amikor pont azért nem kezdenek kapcsolatba egy modellel a nők, mert szép arcú, de üresfejű férfiként gondolnak rájuk.

Nem mindig egyszerű tehát szépnek lenni, sokszor megvan a hátránya is.

Kapcsolódó cikkek

5 hétköznapi szokás, ami növeli a depresszió kockázatát

5 hétköznapi szokás, ami növeli a depresszió kockázatát

A mentális egészség nem vicc, éppen ezért kell ezzel is legalább olyan intenzitással foglalkozni, ahogy a testeddel.

Kutatás: vonzó férfiak

Egy kutatás, ami kimutatta, hogy mitől vonzó egy férfi

A nők kedvelik a vonzó férfiakat. De mitől is válik vonzóvá egy férfi? A cikkben egy kutatásról számolunk be.

Nincs több kínos csend, ha kipróbálod ezeket a technikákat

Szakítsd félbe a kínos csendet! Csevej-gyorstalpaló szűkszavúaknak

Ha nem vagy szószátyár típus, de legalább néha elkerülnéd a kínos hallgatásokat, az alábbi trükköket neked találták ki.