6 visszafogott ékszer férfiaknak

Férfias ékszereket keresel saját részre vagy ajándékba? Szerencsére számos divatos és visszafogott kiegészítő közül választhatsz. Mutatunk 6 ötletet.
6 visszafogott ékszer férfiaknak

A férfiak legtöbbször azért nem rajonganak a kiegészítőkért, mert nem ismerik a teljes választékot. Pedig napjainkban rengeteg féle anyagból és stílusban kaphatók ékszerek férfiaknak. Legtöbbjük hangsúlyozza azt az eleganciát, erőt vagy lazaságot, melyre az erősebb nem képviselői méltán büszkék. Mindezt úgy, hogy mentesek a feltűnéstől, s inkább a visszafogott stílust képviselik.

Cikkünkben mutatunk 6 ilyen ékszert, melyet akár ajándékba is adhatunk párunknak, édesapánknak, fiunknak, vagy ismerőseinknek.

1. Mágneses karkötők férfiaknak

Az urak karkötő viselésére jellemző, hogy – a hölgyekkel ellentétben – csupán egyetlen, szélesebb ékszert hordanak. Trendi választás a mágneses karkötő, például ezüst és fekete színben, nemesacél anyaggal, esetleg fehér kerámia betéttel. A divatosság mellett további előnye, hogy csökkenti a stresszt és az esetleges fájdalmakat.

2. Kaucsuk ékszer lézervágott mintával

A vastagabb, fekete kaucsuk karkötők is maszkulin látványt nyújtanak, miközben visszafogottak. Díszítésként nemesacéllal kombinálják őket, s ezen általában valamilyen motívum látható. Az alábbiak közkedveltek:

· görög szimbólumok

· kínai írásjelek

· indián motívumok

· vallási jelképek

Egy ilyen ékszer szolidan utal a jellemre és érdeklődésre.

3. Bőr nyaklánc csontmedállal

Mely anyagok fejezhetnék ki jobban az erőt, mint a bőr és a csont? Egy ilyen ékszer viselője úgy érezheti magát, mint a társadalom védelmezője és egyik mozgatórugója. Az egyszerű medálokon túl választhatunk fehér alapon feketével díszített, motívumos darabokat is.

4. Bizánci nemesacél ékszer férfiaknak

A bizánci stílus jellemzője, hogy többszínű, például arany és ezüst árnyalatú elemekből épül fel. Egy ilyen nyaklánc állhat ezüstszínű, téglatest alakú, bizánci motívumos elemekből, s az azokat összekötő arany láncszemekből. Az összkép egyáltalán nem kelt feltűnést, de közelebbről megnézve finoman kidolgozott modellről van szó.

5. Horoszkópos pont fülbevalók

Az urak fülbevaló viselete már hosszú évek óta vitatott kérdés. Egy jól eltalált ékszer azonban még a komolyabb kinézethez is jól mutathat. A pontszerű fülbevalókkal, s a sötét árnyalatokkal kisebb a hibázási lehetőség. Akik fontosnak tartják csillagjegyüket, akár fülükben is viselhetik azt, fekete-ezüst nemesacél kiegészítő formájában.

6. Gyűrűk férfiaknak

Az erősebb nem karikagyűrűn kívül ritkán visel mást az ujjain. Ebből is általában a kevésbé díszített, vastagabb változatot választja.

Trendi és férfias kiegészítő lehet a pecsétgyűrű, mely eredetileg nemesi szimbólum, s apáról fiúra szállt. Napjainkban ennek is létezik divat-verziója, akár visszafogott formában is.

Összefoglalva: Számos olyan kiegészítő van, melyet az urak is bátran hordhatnak. Akár nyakláncban, karkötőben vagy gyűrűben gondolkodunk, bőven akad férfias és visszafogott modell a kínálatban. Ajándékba is vásárolhatunk ilyen kelléket, amennyiben kiszemeltünket érdekli a divat és nyitott a trendekre.

Kapcsolódó cikkek

Mire van szüksége egy férfinak a munkához?

Mire van szüksége egy férfinak a munkához?

Összegyűjtöttük azt, hogy mire van szüksége egy férfinak a munkához, ha szeretnénk megelőzni a felesleges idegeskedést és hatékonyan dolgoznánk.

Férfi farmernadrág. férfi rövidnadrág, bermudanadrág

Férfi farmernadrág. férfi rövidnadrág, bermudanadrág

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.