Férfi farmernadrág. férfi rövidnadrág, bermudanadrág

A Tchibo webáruház heti ajánlata ezúttal a férfiak megjelenését helyezi előtérbe: a lezser, sportos, stílusos darabokból könnyedén összeállíthatjuk a teljes tavaszi ruhatárat is, de egy-egy darabot megvásárolva is új színt biztosíthatunk.
Férfi farmernadrág. férfi rövidnadrág, bermudanadrág

A Tchibo webáruház heti ajánlata ezúttal a férfiak megjelenését helyezi előtérbe: a lezser, sportos, stílusos darabokból könnyedén összeállíthatjuk a teljes tavaszi ruhatárat is, de egy-egy darabot megvásárolva is új színt biztosíthatunk. A kínálatban mindent megtalálunk, hiszen nadrágok, ingek, pólók, kabátok és mellények mellett cipők, táskák és egyéb kiegészítők is szép számmal találhatók meg benne!

A férfiak esetén épp olyan fontos alapdarab a farmernadrág, mint a nőknél: a hozzá választott felsővel és cipővel teljesen más megjelenések alapjául szolgálhat! A kék és sötétkék színben is kapható Mustang márkájú Washington modell épp ilyen darab, hiszen rendkívül kényelmes viseletet biztosító, időtlen dizájnnal készült – ötzsebes fazonnal és övbújtatókkal is ellátva! A közepesen magas derékrész, a szűk fazon és a tökéletes illeszkedésről gondoskodó kúpos nadrágszár adják az alapot, amihez olyan izgalmas részletek társulnak, mint a kontrasztvarrás, a címkeszegecsek, vagy épp az enyhén koptatott kidolgozás.

A homokszínű chino nadrág szintén tökéletes alap lehet bármilyen megjelenéshez: munkába, és egy vidám kerti összejövetelre is bátran viselhető! A kényelmes, puha pamut-twill anyagból készült nadrág összevarrás utáni mosási eljárással válik enyhén koptatott hatásúvá, emellett két bevágott zsebbel és két gombos farzsebbel, valamint övbújtatókkal is rendelkezik. A nagy arányban biopamutot is tartalmazó nadrág igazi univerzális darab, aminek minden férfi szekrényben bérelt helye lehet! Még több férfi nadrág itt!

A kifejezetten sportos, szabadidős összeállításokhoz is több megoldás közül válogathatunk: a Mustang Chicago modellje egy olyan farmer rövidnadrág, amely közepesen magas derékrésszel és lezser szabással készült, kötött farmeranyagával pedig tökéletes, kényelmes viseletet biztosít a legmelegebb napokra is! A divatosan gyűrt kidolgozással és az alsó szegélynél található felhajtással egy igazán stílusos darabról van szó, ami egy laza pólóval kombinálva is tökéletes összhatást kelt majd – ötzsebes kialakítása és övbújtatói pedig a praktikus szempontok szerint is elsőrendű választássá teszik!

Rendkívül kényelmes viselet a sötétkék bermudanadrág is, hiszen derékrésze rugalmas kialakítású, anyaga pedig könnyen kezelhető kevert pamut, amelyen két bevágott zseb, két oldalzseb, és két farzseb is található! Az egyenes szabású darab a sportosabb összeállításokban állja majd meg igazán a helyét: egy póló és egy sportcipő és máris készen áll a tökéletes szett a hétvégi programokhoz, ahol a sok zsebnek köszönhetően mindig minden kéznél lesz majd!

A heti ajánlat mellett van ún. állandó kínálat is, ami férfi ruha témakörben itt található

Kapcsolódó cikkek

Férfi póló, férfi hosszú ujjú felső, pólóing, férfi ing - Tchibo webáruház

Férfi póló, férfi hosszú ujjú felső, pólóing, férfi ing

A Tchibo webáruház férfi póló kínálata kerül ezúttal terítékre.

Mi az, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárából?

Mi az, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárából?

Bár tény, hogy a vásárlással kapcsolatos viccek és a gardróbokról szóló mókás megjegyzések rendszerint a hölgyeknek szólnak, ám nem mehetünk el szó nélkül a férfiak ruhatára mellett sem.

Felfrissítenéd ruhatáradat? Ezeket szerezd be mindenképp!

Felfrissítenéd ruhatáradat? Ezeket szerezd be mindenképp!

A frissesség tavaszi lehelete lassan behatolna a ruhatáradba is? Nagy gardróbszellőztetésbe kezdenél?