Egy kutatás, ami kimutatta, hogy mitől vonzó egy férfi

Ha egy nőt megkérdeznek, hogy mitől vonzó számára egy férfi, általában nem tud egyértelmű választ adni. A legtöbben legalábbis nem. Vannak azonban kivételek, akik megneveznek egy-egy tulajdonságot, ami számukra a legfontosabb. Egy kutatás összeszedte ezeket.
Kutatás: vonzó férfiak

Gyakran foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon egy nő számára milyen lehet az ideális férfi. Hogy vajon egy szóval...maximum kettővel hogyan tudnák leírni a tökéletes férjjelöltet.

A Coverntry és az Aberystwyth egyetemeken dolgozó tudósok is kíváncsiak voltak, ezért létrehoztak egy weboldalt. A lényeg az volt, hogy a felhasználók szerintük jóképű londoni férfiak fotóit töltsék fel, ami után pedig szavazni tudtak ezekre a fotókra.

A weboldal a TubeCrush nevet viselte, ami a kutatók számára meghozta a várt válaszokat. A szavazatokból ugyanis kiderült, hogy általánosságban mitől vonzó egy férfi a nők számára.

Az eredmény nem lett túl bonyolult, tulajdonképpen két szóval írható le:

Izom és pénz

A tesztben részt vevő nők többségének a legfontosabb a kidolgozott test, egy márkás óra és egy csúcskategóriás mobiltelefon megléte volt, és csak elhanyagolható részének volt fontos a férfiasság másféle jelenléte, mint például az apaság.

Természetesen ez nem a világra lebontott kutatás volt, így nem lehet nagy általánosságban beszélni róla, azonban mégis elgondolkodtató az eredmény, hiszen a mai társadalmakban valóban ezt az eredményt látjuk a legnagyobb többségben.

Kedves Férfiak, azért nem kell elkeseredni, hiszen vannak még olyan nők, akik számára az értékek, belső jó tulajdonságok is fontosak, nem csak a külsőségek és a gazdagság.

Kapcsolódó cikkek

Így takarítanak a férfiak, és a nők

Íme a magyar férfiak és nők takarítási szokásai

A férfiak és a nők nem egyformán takarítanak. Mutatjuk a különbségeket.

Kutatás: vonzó férfiak

Egy kutatás, ami kimutatta, hogy mitől vonzó egy férfi

A nők kedvelik a vonzó férfiakat. De mitől is válik vonzóvá egy férfi? A cikkben egy kutatásról számolunk be.

Egyszerű receptek férfiaknak

Néhány egyszerű recept férfiaknak

Ezeket a recepteket még egy férfi is könnyedén el tudja készíteni.