A stílusos férfi 4 ismérve

Jó látni, ahogy a férfiak egyre jobban adnak magukra manapság.
A stílusos férfi 4 ismérve

Jó látni, ahogy a férfiak egyre jobban adnak magukra manapság. Napjainkban már a férfiak is szükségét érzik, hogy néhanapján elmenjenek egy kozmetikushoz, sok férfi havonta jár fodrászhoz, és szerencsére, egyre több stílusos férfit lehet látni az utcákon. Ezek a férfiak nem pusztán viselnek valamit, hanem tudják is az adott ruhadarabot viselni és passzol is hozzájuk, legalábbis a testalkatukhoz, hiszen öt másodperc alatt, az utcán egymás mellett elsétálva csupán ennyit lehet megállapítani. Miről ismerhető fel egy stílusos férfi? A cikkben 4 ilyen ismérvet is felsorolunk.

A férfiak és az öltöny

A férfiak többsége nem szereti az öltönyt, még azok sem igazán, akiknek a munkájuk ezt a viseletet igényli. Habár ezek a férfiak, már csak a munkájuk és státuszuk miatt is megtanulják, hogy mely stílus áll legközelebb hozzájuk és mely típusú öltöny illik igazán az alakjukra. Azonban vannak olyan férfiak, akik csak ritkán viselnek öltönyt, és már csak emiatt is próbálják az aktuális divatot követni, pedig az éppen trendi öltöny nem mindenkinek áll jól. Divat tanácsadók szerint, ha egy férfi nem biztos abban, hogy milyen szabású és stílusú öltöny illik hozzá, akkor jobb, ha a klasszikus darabnál marad, hiszen azzal nem igazán lehet mellé lőni. A klasszikus öltöny szinte mindenkinek jól áll. Egy igazi férfi divatos ruhadarabokban válik igazán férfiassá és ezt minden férfinak tudnia is kell megmutatni a külvilágnak.

A merész színek és a színek összhangja

A férfiak félnek a vagány színektől, pedig az élénk színek valamennyi pezsgést képesek hozzáadni a személyiséghez. A férfiak a szürke, a fekete és a barna színeket részesítik előnyben, pedig a világosabb és az élénk színek is jó választásnak bizonyulnak, ha azok a megfelelő színű ruhadarabbal vannak összepárosítva. Élnek a bolygón olyan vagány férfiak, akiknek még egy világosabb öltöny is jól áll. A kevésbé bátrabbak dönthetnek úgy, hogy csak egyféle, rajtuk lévő ruhadarab lesz élénk színű, és már ezzel is tettek egy lépést az aktuális trend irányába.

A férfi ingek kavalkádja

Szerencsére, ma már a férfiak is rengetegféle divatos férfi ing közül válogathatnak. Az egészen merészek akár még selyeminget, vagy fodrokkal díszített inget is viselhetnek, nem beszélve a merész színekről. Egyre több férfi veti le a félénkségét és bújuk lila, rózsaszínű vagy éppen nagy, mintás többféle színű ingbe. Ingvásárlásánál is alapvető szabály, hogy mindig a saját stílusunknak és személyiségünknek megfelelő inget vegyük meg, vagyis olyat vásároljunk, amelyben nem feszengünk, hanem jól érezzük magunkat.

A férfiak és a kiegészítők

Ma már a férfiak is sokféle kiegészítő közül válogathatnak, hiszen viselnek nyakkendőt, szemüveget, övet, sőt, sokan nagyon szeretik az ékszereket is, vagyis nem csak karórát, hanem nyakláncot, gyűrűt és karkötőt is sokan hordanak. Sok olyan webshop működik manapság, akik a férfiakra is gondolva, férfiaknak szóló termékeket kínálnak a vásárlók legnagyobb örömére és megelégedésére. Ha kedvet kaptál egy online bevásárlásra, mert szeretnél a stílusodon kicsit igazítani, akkor ne habozz, és barangolj egy webshopban, hogy te is bebizonyítsd a körülötted élőknek, neked is fontos a divatos megjelenés.

Kapcsolódó cikkek

A férfi alsóneműk bűvöletében

A férfi alsóneműk bűvöletében

A férfiaknak is nagyon remek és igényes pizsamák, alsóneműk és zoknik készülnek.

Férfi póló, férfi hosszú ujjú felső, pólóing, férfi ing - Tchibo webáruház

Férfi póló, férfi hosszú ujjú felső, pólóing, férfi ing

A Tchibo webáruház férfi póló kínálata kerül ezúttal terítékre.