Futónadrág, futó felső, férfi kapucnis felső, pulóver, futódzseki, férfi sportkabát – Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk.
Futónadrág, futó felső, férfi kapucnis felső, pulóver, futódzseki, férfi sportkabát – Tchibo webáruházA Tchibo webáruház kínálatában a férfiak számára is rengeteg darabot találunk a hűvösebb időben való kültéri sportoláshoz! Mind a funkcionális termonadrág, mind a funkcionális termo futónadrág DryActive Plus kidolgozással készült, így lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó, miközben puhán bolyhozott belső oldala optimális hőszigetelésről gondoskodik. A két, fekete színben kapható darab között a fazonban van a fő különbség: a termonadrág lazábban követi a test vonalát, két bevágott zsebe és egy cipzáras farzsebe is van, emellett húzózsinórral szabályozható a derékbősége, és a szárak végén is szegély található. Ezzel szemben a termo futónadrág szűkebb fazonú, zsebet csak a rugalmas derékrész hátsó részén találunk rajta, szűk nadrágszárvégein cipzár, belül pedig csúszásgátló szilikonbevonat van – valamint fényvisszaverő elemek is vannak rajta, a jobb láthatóság érdekében!

Sötétkék és neonsárga színek közül választhatunk a férfi termo futófelsők közül, amelyek remekül passzolnak majd a fekete nadrághoz! A DryActive Plus kidolgozás ezen a felsőn is gondoskodik a sportoláshoz elengedhetetlen tulajdonságokról, miközben a bolyhozott belső oldal biztosítja a megfelelő hőszigetelést. A felső raglánujjai (végükön a hüvelykujjnak kialakított kivágással) teret engednek a sportolás közben szükséges szabad mozgásnak, miközben a hónaljnál és a hátrészen rugalmas betoldások járulnak hozzá a nedvességelvezetéshez. A lapos varrásokkal készült felső nyakrészén elöl állvédős cipzárt, hátul, a derékrészen pedig cipzáras zsebet találunk, valamint fényvisszaverő elemeket a nagyobb biztonság érdekében.

Ha a csapadék ellen sem árt némi védelem, akkor a sötétkék, és bordó színben is kapható férfi kapucnis funkcionális termofelső a legpraktikusabb választás – a DryActive Plus kidolgozás és a hőszigetelésről gondoskodó bolyhos belső oldal mellett ezen a darabon kapucni is található, hogy az eső ellen is védelmet nyújtson. A felső belső oldala mindemellett funkcionális lépsejt szerkezettel készült, szabad mozgást biztosító raglánujjakkal (hüvelykujjnak való kivágással) és két oldalsó, bevágott, cipzáras zsebbel, valamint fényvisszaverő elemekkel.

A sötétkék és neonsárga színben kapható férfi szélálló futódzseki környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, olyan rugalmas betoldásokkal a könyöknél, a hátrészen és a hónaljnál, amelyek kellően szabad mozgást biztosítanak. A DryActive Plus kidolgozású dzseki minimalizálja a lehűlést, két oldalsó és egy mellzsebében pedig (mindegyik cipzáras) minden elfér, amire futás közben szükség lehet. Végelzárós, rejtett húzózsinórok, a derékrészen pedig tépőzár segít a tökéletes illeszkedésben, a jólláthatóságért pedig a fényvisszaverő elemek tesznek.

Fekete színben kapható a férfi softshell funkcionális kabát, amely szintén teljesen szélálló, így véd a lehűléstől, környezetbarát ecorepel® impregnálása pedig víz- és szennyeződéstaszítóvá teszi. A felhasznált anyagok rugalmassága, valamint raglánujjai révén kellően szabad mozgást biztosít a testedzéshez. Mindemellett fényvisszaverő elemeket és két oldalsó, cipzáras zsebet is találunk rajta, így szürkületben is biztonságosan használható, illetve a kulcsoknak és a telefonnak is mindig lesz helye.

Kapcsolódó cikkek

A stílusos férfi 4 ismérve

A stílusos férfi 4 ismérve

A stílus, maga az ember. Hogyan lehetsz stílusos? A cikkből megtudhatod a válaszokat.