Új indie játékok, amiket érdemes figyelned

Idén már láttunk néhány hihetetlen indie-t. Ha az év első három hónapja valamit bebizonyított, akkor az az, hogy az indie játékok világa továbbra is kreatív, változatos élményeket nyújt, amelyek megragadják a képzeletet.
Indie játékok, amelyeket érdemes figyelned

Szerencsére még mindig rengeteg izgalmas indie játék van a láthatáron, a narratív kalandjátékoktól kezdve az élvezetes fejtörőkig és még sok minden másig. Elég csak visszatekinteni az olyan bemutatókra, mint a Wholesome Games, a Nintendo's Indie World és az ID@XBOX, hogy lássuk, az elkövetkező időszakban tényleg el leszünk kényeztetve a választékban, ha új indie játékokról van szó.

Ha szeretnéd bővíteni a kívánságlistádat, összeállítottunk egy listát néhány nagyon várt indie játékról, amelyek idén érkeznek hozzánk. Bár ez csak egy ízelítő a sok remek indie játékból, igyekeztünk az élmények széles skáláját lefedni, így biztosan találsz itt valamit, amire várhatsz, még akkor is ha egyszerűbb egy kaszinó online játékait pörgetni és azzal kikapcsolódni.

A Little To The Left

Platform(ok): PC, Switch

A Max Inferno fejlesztő A Little To The Left című játéka úgy néz ki, hogy pont egy olyan puzzle játék lesz, amire szükségünk van. Elvégre van valami egészen kellemes abban, ha mindent csak úgy elrendezgetünk, rendezgetünk, pakolászunk. Az A Little To The Leftben a tárgyak egymásra helyezésével, rendezésével és szervezésével állíthatod helyre a rendet egy sor élvezetesnek tűnő rejtvényen keresztül. Ó, és van egy macska is - ez mindig plusz bónusz. Tényleg úgy néz ki, hogy kielégítő, pihentető élményt nyújt.

The Shiba Story

Platform(ok): PC

Egy játék, ami egy Shiba kutya gondozásáról szól? Már alig várjuk! A The Shiba Story a fejlesztő Foxdog Farms-tól egy újonc kutyaszittert alakítasz, és az a feladatod, hogy vigyázz a nagybátyád Shiba Inujára, Sunday-ra (imádnivaló név, ugye?). Sunday a hangokból ítélve elég nagy személyiség, így nem lesz könnyű dolgod, amikor megpróbálod megtanulni a kutyagondozás csínját-bínját, és megnyerni magadnak a kölyköt. A Nagyon jó kutya ugatásainak megtanulásától kezdve a hangulatának és testbeszédének felmérésén át, képes leszel apportírozni, és még sok minden mást is. Úgy néz ki, hogy ez egy teljes élvezetet nyújt játék, és a lehetőség, hogy vasárnap megsimogathatjuk, minden motiváció, amire szükségünk lehet.

Tchia

Megjelenési dátum: TBC

Platform(ok): PC

A Tchia a fejlesztő Awaceb közelgő nyílt világú kalandja, amely legalább annyira elbűvölőnek, mint amennyire érdekesnek tűnik - rengeteg érdekességgel, amit alig várjuk, hogy mi magunk is megtapasztalhassunk. Az Új-Kaledónia által inspirált játékban siklani, úszni, mászni és vitorlázni fogsz a trópusi környezetben. Ami még jobb, hogy Tchia szerepében egyedülálló módon bármilyen tárgy vagy állat felett átveheted az irányítást. Ha pedig szünetet szeretnél tartani a felfedezésben, akár hátradőlhetsz és játszhatsz az Ukulelén. A kalandokszereplőit a sziget valódi lakói szólaltatják szólaltatják meg, azok, akikből a játék ihletet meríti.

We Are OFK

Platform(ok): PS4, PS5

A We Are OFK egy készülő epizodikus narratív sorozat, amely négy barátot követ, akik zenekart alapítanak, és megpróbálnak érvényesülni a Los Angeles-i zenei életben. Az öt epizódból álló játékban SMS-eket és üzeneteket küldesz, döntéseket hozol, és interaktív zenei videókban adod elő az OFK debütáló indie pop dalait. Mint a PlayStation blogból kiderült, a We Are OFK története a nagyon is átélhető "küzdelmeket fogja feltárni, amelyekkel az embernek szembe kell néznie, amikor megpróbál valamit létrehozni", mint például "az imposztor-szindróma, a szívfájdalom, a félreérthető kommunikáció és a különböző álmokkal és prioritásokkal rendelkező emberek". A változatos karakterekkel, a teljesen álomszerű, jellegzetes művészeti stílussal és olyan debütáló dalokkal, mint a Follow/Unfollow (amelyet tavaly a Game Awards-on adtak elő), a fejlesztő Team OFK közelgő indie gyöngyszeme határozottan a radarunkon van.

Dustborn

Megjelenési dátum: TBC

PC és konzolok (TBA)

A Red Thread Games közelgő road trip kalandjának ugyan még nincs megszabott megjelenési dátuma, de az izgalmunk nem hajlandó alábbhagyni vele kapcsolatban. A képregényekből inspirálódó művészeti stílusban Pax, egy volt fegyenc és számkivetett szerepében játszhatsz, aki útra kel, hogy egy csomagot szállítson a megosztott Amerikában. A 2030-as év disztópikus, ám közeli jövőjének helyszínén játszódó játékban a főszereplő Pax, aki négy hónapos terhes, egyben egy úgynevezett "Anomal" is, vagyis olyan valaki, aki szokatlan hangerővel rendelkezik, amit akár fegyverként is bevethet az üldözői ellen. Útközben csatlakozik hozzád több szerencsétlen, akik az útkereső csapatodat alkotják majd. A Dustborn érdekes ötletekkel fog működni, és olyan témákat boncolgat, mint az önfelfedezés és a családalapítás.

Wayward Strand

Platform(ok): PS4, PS5

A melbourne-i székhelyű fejlesztő, a Ghost Pattern egy egyedülálló interaktív történetet hoz el nekünk, amely 1978 nyarán játszódik. A tinédzser újságíró Casey Beaumaris szerepében egy hosszú hétvégén felszállsz egy léghajó kórházába, ahol édesanyád dolgozik. A kórházban sok különböző beteg van, akik mindannyian saját történettel, valamint saját motivációkkal és vágyakkal rendelkeznek. Ahogy felfedezed a hajót, mindenki számára eltelik az idő, és az élet megy tovább körülötted, miközben te választod ki, hogy mely betegekkel lépsz kapcsolatba, és kiket ismerhetsz meg. A karakterek követésével, hallgatózással, a beosztások megismerésével és a velük való interakcióval többet tudhatsz meg róluk, és talán még arra is fény derül, hogyan segíthetsz rajtuk. A Wayward Strand rengeteg megismerhet karakterrel, és egymásba fonódó történetekkel vár, amelyeket egytől egyig felfedezhetünk, úgy tűnik, felkelti a kíváncsiságunkat.

  1. március 4.

Kapcsolódó cikkek

Honnan tudod, hogy megbízható fogadási weboldalon jársz?

Honnan tudod, hogy megbízható fogadási weboldalon jársz?

Legyen gyanús, ha részletes játékszabályzat sincs rajta.

Mobilalkalmazások, amelyeket nem ismertél eddig

Mobilalkalmazások, amelyeket nem ismertél eddig

Hasznos mobilalkalmazások segítségével nagyjából bármit el tudunk intézni, legyen szó akár mobil kaszinó látogatásáról, akár orvosi probléma megvitatásáról. Jöjjön néhány jó app!

Dell Latitude 5520 laptop teszt

Dell Latitude 5520 laptop teszt

Ezúttal egy üzleti laptopot teszteltünk.