A borotvák Rolls Royce-a – Braun Series 9

Cikkünkben a világ leghatékonyabb és legkényelmesebb borotváját, a Braun Series 9 9290cc modelljét teszteltük.
Férfi elektromos borotva teszt –  Braun Series 9-9290cc

A Braun Series 9 9290cc modellje új szintre emeli a borotválkozást, valódi élménnyé téve azt. Használható szárazon és nedvesen, és egyedi, 5 funkciós Clean&Charge tisztitó-és töltőegységgel van ellátva, mely egy gombnyomásra tisztít, tölt, ken, és szárít, rengeteg időt spórolva ezzel a felhasználónak. Miután teszteltük a modellt, bátran kijelenthetjük, azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik csak a legjobbal érik be.

Lenyűgöző kialakítás, tökéletes ergonómia

A Braun Series 9 gyönyörű ezüst színével és fekete töltő-és tisztítóegységével szemet gyönyörködtető látvány.

Már első pillantásra feltűnik az egyedi LCD kijelző, mely információval szolgál az akkumulátor állapotáról, a higiéniai állapotról és az utazózár állapotáról is.

A luxus design tökéletes ergonómiával párosul. Hajlított alakja és a felületek érintkezési pontjainak tökéletes pozíciója minden helyzetben kiváló borotválkozást biztosít. Gumírozott, recés markolata pedig nedves körülmények között lesz igazán a segítségünkre.

Bárhol és bármikor megállja a helyét

A Braun Series 9 9290cc modelljét több helyzetben is próbára tettük. Kiválóan helyt állt, ha egy gyors, száraz borotválkozásra volt csak idő; de a zuhany alatt is remekelt. A legjobb és legtartósabb eredményhez a bőrt borotvazselével készítettük elő.

Csúcstechnológia - Made in Germany

Mérnökök és tudósok csapata fejlesztette 5 éven át ezt a fantasztikus borotvát. A SyncroSonic ™ technológia percenként 40 000 vágómozdulatot végez a tökéletes simaság érdekében. Percenként 160-szor ellenőrzi a szakáll sűrűségét és alkalmazkodik hozzá.

Egy, két, és három napos borostán is fantasztikus eredményt biztosít - extra erőfeszítés nélkül. Öt egyedülálló vágóeleme minden típusú, hosszúságú és állású szőrszállal megbirkózik.

Az egymástól független, rugalmas vágóelemek a 10 irányba mozgatható billenő fejre vannak rögzítve, így a borotva bármely archoz maximálisan alkalmazkodik.

Clean&Charge tisztító- és töltőegység

A Braun Series 9 9290cc modelljének hasznos tartozéka egy egyedülálló tisztító- és töltőegység, 5 egyedi funkcióval. Csak belehelyezzük a borotvát az egységbe, mely automatikusan kitisztítja azt, szárítja, feltölti, és keni is. A folyamat végén a borotva 100 %-osan tiszta és steril, nem kell aggódnunk a borotvában megtelepedő káros baktériumok miatt. Érdemes minden nap tisztítani a borotvát, így valahányszor használjuk, vadonatújnak fog hatni. A csomaghoz 1 darab tisztítópatront mellékelnek.


Ár

Ami az árát illeti, a Braun Series 9 9290cc modellje csöppet sem olcsó, de ha a piacon elérhető legjobb borotvára vágyunk, mindenképp érdemes beruháznunk rá. Ajánlott fogyasztói ára: 119 990 Ft.

Amennyiben rendszeresen használjuk a tisztító-és töltőegységet, körülbelül havonta kell cserélnünk a tisztítópatront, mely két darabos csomagolásban vásárolható meg.

Miért lett szerkesztőségünk kedvence a Braun Series 9-9290cc modellje?

Borotválkozás után nem tapasztaltunk semmiféle égő, csípő, viszkető érzést a bőrünkön, mely a speciálisan kialakított vágóelemeknek köszönhető: több szőrszálat ragadnak meg egyetlen mozdulattal a kisebb bőrirritáció érdekében. Érzékeny bőrűeknél ez különösen fontos szempont.

Nagyon tetszett a hozzá tartozó tisztító-és töltőegység. Egész egyszerűen nem szeretjük a borotvát a csap alatt mosni, ezzel az egységgel viszont a lehető legkevesebb erőfeszítéssel tehetjük teljesen tisztává a borotvát, azon túl, hogy fel is töltjük.

A LED kijelzőt is rendkívül hasznosnak találtuk, hiszen egy pillantásra minden információ precízen leolvasható.

Úgy gondoljuk, a Braun Series 9 jelenleg a piacon elérhető legjobb borotva.

PRO

- Kényelmes

- Hatékony

- Töltő-és tisztítóegység

- Használata után nincs bőrirritáció

KONTRA

- Ár

Kapcsolódó cikkek

Apatípusok a filmekből

Ilyen apatípusokra számíthat az udvarló

Az udvarlóknak nincs könnyű dolguk, hiszen a kiválasztott nő meghódítása mellett, a lány családjával is el kell fogadtatnia magát.

Rágógumi ízű brokkoli, és egyéb bizarr dolgok a világból

Rágógumi ízű brokkoli, és egyéb bizarr, de igaz dolgok a világból

A földimogyoró nem mogyoró, a brokkolinak pedig rágóíze van. Gondoltad volna?

Kutatás: vonzó férfiak

Egy kutatás, ami kimutatta, hogy mitől vonzó egy férfi

A nők kedvelik a vonzó férfiakat. De mitől is válik vonzóvá egy férfi? A cikkben egy kutatásról számolunk be.